lauantai 13. lokakuuta 2012

not so good news

Meillä oli Oktoberfestit meän talossa nyt viime viikonloppuna ja talo oli täynnä porukkaa. Oli ihan hauskaa, en vaan oikeen osannu nauttia siitä ko en muutenkaa ollu mitenkää erityisen hyvällä tuulella ja se sitten miten se päätty nii teki siitä vielä pahemman. Mulla ei oo nyt yhtään kuvia mut kaikkien piti pukeutua ja täällä oli sit kaikkea ohjelmaa ja kisoja ja koristeltiin koko kämppä silleen saksalaiseen tyyliin. :D Ei siitä sen enempää.

Tästä nyt ei tuu mitenkään iloinen postaus sillä pahoja asioita on tapahtunu. Täällä coloradossa kidnapattiin 10-vuotias tyttö joka viikon jälkeen löydettiin murhattuna. Sen takia täällä on ollu paljon muistotilaisuuksia ja muutenkin ollu jotenki outo tunnelma, varsinkin sen jälkeen kun täällä meän naapurustossa tapahtu kaasuräjähys jonka takia yks talo räjähti kokonaan maan tasalle. Sen seurauksena tää naapurusto oli täynnä paloautoja ja uutisautoja koko päivän ja ihmiset toi tälle perheelle kaikkea perustarvikkeita koska ne menetti kaiken. Se perhe kuitenki säästy vakavimmilta vammoilta mikä oli aika ihme, mutta tuntuu tosi oudolta ajatella et jollekki tutulle voi käyä tolleen?



Nyt meillä on sit menossa syysloma joka alko viime torstaina ja kestää koko ens viikon. Ei oo oikee mitää erityisempiä suunnitelmia ja vihdoin täälläki on alkanu säät viilenee. Tosin tätä coloradon säätä ei voi koskaan ennustaa sillä ykski päivä oli +25 astetta ja otettii aurinkoa ja seuraavana päivänä sato lunta. :D Ja nyt viime aikoina en oo tehny mitää erityisen jännää enkä oo ottanu kuviakaan joten tästä nyt tuli aika lyhyt postaus. Hyvää syyslomaa sinnekki päin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti